Társadalmi felelősségvállalás: MadeBlue

Az i-team Global-nál kéz a kézben jár az innováció és a társadalmi felelősségvállalás.

Bolygónk egy csodálatos hely. Cégünk vezetése szeretne tenni azért, hogy minél tovább az is maradjon. Hosszútávon gondolkodó cégként, üzletpolitikájuk alapfilozófiájává tették a fenntartható fejlődést annak érdekében, hogy mind üzleti szempontból, mind a társadalom számára hasznos módon működjenek.

Felelősségvállalás innovációval

A cég vízlábnyomának és a gépek környezetre gyakorolt negatív hatásának csökkentése érdekében, az i-mopot úgy tervezték, hogy minimális víz és kémiai anyag szükséges az üzemeltetéséhez.
Büszkék vagyunk rá, hogy a világszerte eddig eladott i-mopok alkalmazásával, napi 216.000 liter vizet takarítunk meg. És a tendencia folytatódik. Hogy lassítsuk az elhasználódást, és meghosszabbítsuk a gépek élettartamát, gondoskodtunk arról is, hogy az alkatrészek könnyen cserélhetők és a gépek gyorsan javíthatók legyenek.

Az i-team

a MadeBlue alapítvány támogatásával

tiszta ivóvízhez segít fejlődő országokat, hogy a világon minél többen tudjanak egészséges életet élni.

Miért fontos a tiszta ivóvíz?

Világszerte 2,7 milliárd ember szenved az ivóvíz hiányától. 780 millió ember számára ez az állapot folyamatosan fennáll: évente 3,5 millió ember hal meg emiatt. A tiszta ivóvízhez jutás kulcsfontosságú az egészséghez, az oktatáshoz, a munkához, az élethez.

i-mop használatával vizet takarítunk meg

Az i-mop, a hagyományos technológiákhoz képest töredék mennyiségű vizet és vegyszert használ. Ez több mint 75%-al csökkenti a környezeti terhelést.

Mi a MadeBlue és hogyan működik?

Ez a Hollandiában bejegyzett alapítvány, a csatlakozott cégeknek kiszámítja a vízlábnyomát és azt, hogy mennyi vizet kell a működtetés során megtakarítani, ha adott mennyiségű tiszta vizet szeretne a rászorulóknak biztosítani.
A csatlakozott cégek által megtakarított vizet a MadeBlue eljuttatja a tiszta ivóvíz hiányban szenvedő fejlődő országokba: 1 literért 1 litert. Azaz minden 1 liter megtakarított víz költségét arra fordítja, hogy 1 liter tiszta vízhez jussanak a vízhiányban szenvedők.
Az adományokat közvetlenül fordítják a projektek finanszírozására, azokat nem használják a MadeBlue költségeinek fedezésére.
A vízprogramokat olyan nemzetközi szervezetek működtetik, mint például a Vörös Kereszt, és a Repülő Orvosok. Az elsősorban Afrikában működő projektek, többek között kutak ásásával, vízvezetékek építésével, vízzel kapcsolatos vállalkozások és innovatív megoldások támogatásával járulnak hozzá Földünk egyik legnagyobb problémájának megoldásához.

„By partnering up with Made Blue,
i-team is able to invest water into developing countries”

Frank van de Ven

A támogatás marketing értéke

Az Alapítványhoz csatlakozott támogató cégek kapnak egy egy évre szóló tanúsítványt, amely bizonyítja a MadeBlue támogatásukat. Valamint különféle tájékoztató eszközöket, amelyekkel informálni tudják ügyfeleiket, alkalmazottaikat, partnereket arról, hogy az i-team termékek használatával hogyan járulhatnak hozzá a társadalmi felelősségvállalás eme formájához.

Milyen cégek csatlakoztak a MadeBlue-hoz?

Mára a MadeBlue világszerte 1 milliárd liter tiszta ivóvízet adományozatt, ez 100 000 ember egy évi vízszükségletét jelenti. A tagok között van a Compass Group, Mövenpick és Electrolux; cégek a divatipartól a takarítócégekig, és a szállodáktól a vendéglátóiparig.

Kapcsolat

Cím: Dunakeszi, Fő út 73.
Telefon:
+3620-385 5504 Király Attila
+3620-385 7577 Király Zoltán
+3620-385 8388 Király Zsolt 
Email: iteammagyarorszag@gmail.com

Made blue

A világon eladott I-Mopok használata során, minden megspórolt 1L víz után, az I-Team, a Made Blue program keretein belül, 1L ivóvízhez segíti a fejlődő országokat, ahol a friss víz nem mindenki számára hozzáférhető.

Made blue

A világon eladott I-Mopok használata során, minden megspórolt 1L víz után, az I-Team, a Made Blue program keretein belül, 1L ivóvízhez segíti a fejlődő országokat, ahol a friss víz nem mindenki számára hozzáférhető.

Facebook

Facebook

Tárhelyszolgáltató: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. | +36 1 789 2 789 | support@tarhely.eu | 1538 Budapest, Pf.: 510. | tarhely.eu
Weboldal készítás: Minőségi weboldal készítés Dunakeszin és vonzáskörzetében.