i-mop XL

Gyorsaság, precízió és design

Az i-mop megreformálja a takarítóipart. Súroló-vízszívó automata, egy lapos mop mozgékonyságával, könnyedén cserélhető Li-Ion akkumulátorokkal, erőteljes – egyenként 350rpm – egymással szemben forgó kefékkel és gazdaságos vízfelhasználással. Ez a mindössze 22kg súlyú gép könnyedén elfér minden olyan területen, ahol az átlagos súrolóautomaták nem. 46cm-es tisztítószélessége és mozgékonysága miatt akár 1200-1500nm/óra munkavégzésre képes.

Az i-mop üzemeltethető i-power 9 és i-power 14 akkumulátorokkal egyaránt, továbbá rendelhető i-chage 2 és i-charge 9 töltővel. Ez a jól variálható rendszer lehetővé teszi az adott területnek és felhasználási módnak megfelelően összeállítani a gépet, valamint továbbfejlesztési lehetőséget is biztosít.
A tiszta- és piszkosvíz tartály könnyedén eltávolítható. A töltés és üzítés még sosem volt ilyen gyors és egyszerű. A piszkosvíz tartályt egy erős mágnes, míg a tisztavíz tartály egy erős klipsz tartja a helyén. A tisztavíz tartályba integrált töltőcső segítségével ezentúl bármilyen vízkiállásnál feltölthetjük a tartályt, legyen az csupán egy kisméretű kézmosó.
A szintek közötti szállítás problémája is megoldódik i-mop használatával. Az i-mop XL 18kg akkumulátozok és víz nélkül. A jól kialakított fogási pontoknak köszönhetően könnyen, megerőltetés nélkül szállíthatjuk a gépet az emeletek között. Nincs többé akadálya a többszintes épületekben történő napi gépi takarításnak.
Mivel különböző felületek különböző bánásmódot igényelnek, az i-team minden padozatnak megfelelő keféket, padeket kiegészítőket kínál. A normál felhasználású padeken felül Twister és Melamine rendszer is rendelkezésre áll. A padeket egy speciálisan kialakított pad-tartó segítségével használhatjuk, amely a fugákat és mélyedéseket is képes kitisztítani.

Technikai adatok

ApplicationIndoor, hard surfaces only
Theoretical performanceUp to 1800 m2 per hour
Brush speed350 RPM
Brush pressure22,5 kg
+ See more specifications
Operation width46 cm
Size machine (l x w x h)50 x 38 x 120 cm
Weight without batteries18.5 kg
Clean water tank4 L
Recovery clean tank4-6 L (max. 8 L)
MaterialPP, Aluminum alloy
Power source2 i-power 9 batteries*
Battery24V – 8.8 Ah
Run time60-70 minutes on i-power 9 batteries
Charger typeOff-board
Charger110-240V, 50/60Hz

Kapcsolat

Cím: Dunakeszi, Fő út 73.
Telefon:
+3620-385 5504 Király Attila
+3620-385 7577 Király Zoltán
+3620-385 8388 Király Zsolt 
Email: iteammagyarorszag@gmail.com

Made blue

A világon eladott I-Mopok használata során, minden megspórolt 1L víz után, az I-Team, a Made Blue program keretein belül, 1L ivóvízhez segíti a fejlődő országokat, ahol a friss víz nem mindenki számára hozzáférhető.

Made blue

A világon eladott I-Mopok használata során, minden megspórolt 1L víz után, az I-Team, a Made Blue program keretein belül, 1L ivóvízhez segíti a fejlődő országokat, ahol a friss víz nem mindenki számára hozzáférhető.

Facebook

Facebook

Tárhelyszolgáltató: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. | +36 1 789 2 789 | support@tarhely.eu | 1538 Budapest, Pf.: 510. | tarhely.eu
Weboldal készítás: Minőségi weboldal készítés Dunakeszin és vonzáskörzetében.