i-mop XXL

Néha a nagyobb, jobb

Az i-mop XXL 62mc-es tisztítószélességű, nagy teljesítményű súroló-vízszívó automata egy lapos mop mozgékonyságával. Flexibilis mozgásának köszönhetően egyaránt alkalmas a kisebb és nagyobb területek hatékony tisztítására, szemben a hasonló tisztítószélességű átlagos gépekkel. Úgy csökkenti a költégeket, hogy egy gép használatával több tisztítási folyamatot, kevesebb víz és tisztítószer használatával, lényegesen gyorsabban végezhetünk el.

Két, egymással szemben forgó – 350rpm – kefe, amely állandó 32kg kefenyomás segítségével súrolja a padozatot. A 62cm-es tisztítószélesség akár 1800-2300nm/óra területteljesítményt tesz lehetővé, úgy, hogy a szegélyek, padkák sem maradnak ki.
Az alacsony és nyújtott kefefejnek köszönhetően az i-mop XL és XXL egyaránt könnyen befér az asztalok, padok, radiátorok alá is, ezáltal megnövelve a géppel tisztítható területek arányát. Használható továbbá mosdókagylók, pissoirok alatti területeken, gyártósorokon, kasszaszalagok…stb alatt.
Dupla akkumulátor szett használata esetén, gépünk üzemideje korlátlan, mivel mindig van feltöltött akkumulátorunk, amit egy mozdulattal cserélhetünk. Nincs többé munkaidő kiesés a gép töltése miatt. Mindig rendelkezésre áll és munkára fogható.
Az i-mop XXL gazdaságosabban üzemeltethető a hagyományos technológiákkal szemben, mint például a mop, vagy a hagyományos automaták. Töredék mennyiségű vizet és vegyszert használ, ami több mint 75%-al csökkenti a környezeti terhelést. Az i-team törődik Bolygónkkal.

Technical specifications

Application Indoor, hard surfaces only
Theoretical performance Up to 2300 m2 per hour
Brush speed 350 RPM
Brush pressure 32 kg
+ See more specifications
Operation width 62 cm
Size machine (l x w x h) 43 x 69 x 124 cm
Weight without batteries 21 kg
Clean water tank 5 L
Recovery clean tank 5 L (max. 8 L)
Material PP, Aluminum alloy
Power source 2 i-power 14 batteries*
Battery 25,2V – 14 Ah
Run time 60 minutes 
Charger type Off-board
Charger 110-240V, 50/60Hz

Kapcsolat

Cím: Dunakeszi, Fő út 119.
Telefon:
+3620-385 5504 Király Attila
+3620-385 7577 Király Zoltán
Email: iteammagyarorszag@gmail.com

Made blue

A világon eladott I-Mopok használata során, minden megspórolt 1L víz után, az I-Team, a Made Blue program keretein belül, 1L ivóvízhez segíti a fejlődő országokat, ahol a friss víz nem mindenki számára hozzáférhető.

Made blue

A világon eladott I-Mopok használata során, minden megspórolt 1L víz után, az I-Team, a Made Blue program keretein belül, 1L ivóvízhez segíti a fejlődő országokat, ahol a friss víz nem mindenki számára hozzáférhető.

Facebook

Facebook

Tárhelyszolgáltató: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. | +36 1 789 2 789 | support@tarhely.eu | 1538 Budapest, Pf.: 510. | tarhely.eu
Weboldal készítás: Minőségi weboldal készítés Dunakeszin és vonzáskörzetében.